Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken halvmesyrs känsla för snö


halvmesyren jag
gick ut för att leta
efter snölyckan
från min barndom
leken med
ängel och snöboll

den motstridiga känslan av att ha blivit mulad
men att blivit mulad av den sötaste killen i klassen

allt jag såg var
stressade skuggor
påbyltade julsuggor
och en och annan
snöolycka

den inte längre så motstridiga känslan av
flinande ungjävlar som kastade snö på mig

de är sötare
på sommaren
utan bävernylon
tänkte jag och
förlät dem genast
avundsjukt




Fri vers av barr
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-11-29 17:24



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
Söt melankolinostalgi.
2005-11-29

  sol
snyggt. ja visst var det ok att bli mulad av snyggaste killen..hmm. varför händer inte sånt längre? ja, bara tråkiga snöolyckor...
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

barr