Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att färdas




Kall passage






hon bryter en skymning
genom havet
sveper ett mörker runt sin tystnad
lämnar ett avtryck
och går








 




Fri vers av Söder
Läst 845 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-05 07:14



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Vackert.
2022-11-15

    ej medlem längre
wow! En fullträff!
2013-02-09

  Cadena
Underbart fin text, så precis och med fina bilfer.
2011-01-23

  /Isabel
Vackert språk som framkallar bild och känsla! Välskrivet.
2011-01-22

  Junitvillingen
Ojojoj...vilken grymt berörande text att få syn på så här på fredagmorgon...vilket djup! Otroligt fint formulerad - den KÄNNS. Applåder i mängder:-)
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Söder
Söder