Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenadtankar i slutet av november

Om jag ska beskriva luften i natt...så är den...
ljusblå!
Ja, genomskinligt ljusblå
Frisk, kall...
nästan ingen vind alls i natt

Allt är så stilla och tyst...konstigt tyst...
skönt tyst

Varje steg som jag tar knarrar
Tittar ner på mina fötter när jag går
och nu knarrar jag mer än nödvändigt
He he he...Kul!

De flesta sover nog nu...under sina duntäcken.
Där i fönstert ser jag en man med bar överkropp...
En adventstjärnan som lyser lite svagt.

Några snöflingor dalar sakta ner på marken
Det biter i kinderna och sticker i näsan
Fan vad jag är kall om öronen nu då.
mmm...när huvudet är dumt så får kroppen lida.
Det finns faktiskt något som heter mössa!!!

En kort promenad i natten
Tar mig ett bloss, drar i mig rök och kyla
Bäst att traska hem och lägga ved i pannan
Sen sussa så gott i värmen




Övriga genrer av Therés
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-11-29 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!