Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'my friends my habits my family they mean so much to me'


Livet kom igen då jag har åtrått dig så länge nu

Livet kom
igen då jag har
saknat dig ett
tag nu jag

har åtrått dig så länge utan att jag ens
tänkt på det, som med
alla män jag känner utan att jag
faktiskt får det, jag

vill att du ska se mig men
du blundar, så
jag

går,


vänder om igen & sliter river
vanvårdar mitt hår, kladdar
supersalta tårar i
alla gamla sår, du
är ju

allt som jag
förstår
&

hur fångar man en dag som verkar
gått ett annat håll som

inte palla dra förbi

när inget här är mer än fucking
plus minus noll, gatstensgrått &
morgonsvart,

halvhjärtade narkotikabrott kalla

örngott,
livet åh
livet kom
igen nu då det

känns som om du brukade gilla mig så
mycket mer eller var
det jag som var mer kär i dig, i
vilket fall är

jag fortfarande här, &


jag önskar att jag visste vad
du tänker om
mig &

om du
nån gång stannar upp & blir
förvånad över dig &
dina tankar som du tänker fast du
borde tänka
rätt, snälla
tänk
snett det finns ett ljus här
mellan oss
jag inte orkar tänka bort,
men

jag kan ju inte slåss, jag

faller hårt


& det börjar likna inbördeskrig mellan tegelhusen.




Fri vers av Dorothy Lux
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorothy Lux
Dorothy Lux