Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tyckte att det var fint.




En hjälpande hand

"vad vill du bli när du blir stor?"


"...en hjälpande hand. Jag vill vakna upp en dag och känna att jag hjälper någon."




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter