Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet består av 29 000 dagar, sa han nyligen i en intervju. En tredjedel av dessa dagar sover vi bort. Under en fjärdedel är vi för unga eller för gamla för att styra livet själva.


Vinden river




står precis vid kanten

håller mig själv i handen

redo för fallet


och hoppet

sliter och drar



reptilerna tänkte rätt

de brann upp



vinden river

horisonten känns större nu


och kanten längre bort










Fri vers av Johannes
Läst 672 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-11-03 08:29



Bookmark and Share


  the dead flag blues
exakt!
2011-12-02

    ej medlem längre
gillar.. även reptildelen, tycker den gör dikten till något extra..
iallafall om nått så skulle jag bytt "tänkte" mot kanske "gjorde"

aja, bra hur som
2010-11-06

  mayhem and order
Ja!
2010-11-05

  Матрёшa
denna andas liv på något vis
som om hoppet gjorde en u-sväng åt andra hållet.

Schnyggt!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes