Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertänksamhet


Poeter har funnits i alla tider.

Dikter skrivna av dom stora poeterna i svunnen tid , dom har lämnat sitt avtryck i våran värld, dikt går rakt in i hjärtat , talar sitt eget språk. Alla förstår en dikt . Känn vinden av dikter närma sig ta tag i det. Allt som behövs är fanatsi penna och papper, sen är det bara att sätta igång ditt verk. ( Tänk så många ord det får plats på en pappers bit, som betyder något) Orden finns djupt inom dig själv skrivs ner , när det är rätt tid. Låt det flöda av ord , vackra fula , dumma , snälla ord. Det forsar , eller så är det en stilla bäck inom mig, när orden kommer ut. Jag en poet som har orden........................




Fri vers av Winky
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-03 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Winky