Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rygg

Idag jag kände min rygg

Den protesterade lite

Den var mot mig lite stygg

Den är nog lite slite

Jag låg kvar och tittade på nyheter

Fick se lite från Haiti


Om jag då jämför med alla dem

Vad är då en kota i kläm




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-03 18:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2011-04-07

    ej medlem längre
Ja, där har du rätt!
Ibland behöver vi
en jämförelse
(spik i foten...)
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson