Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höströra


Vinden viner
mina ord
till vingar

skapar oordning
bland
ropen

Orden skrapar
runt träden
bildar mening
med varann

Bildar mening med varann




Fri vers av stronza
Läst 615 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-03 19:16



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Härligt att se dina ordkarga cocktails av vemod och sköhet, toppad med citron och massor av is.
2010-11-05

    Robert Töreki
Vackrare varje gång jag läser.
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar