Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tre dörrar i min famn,

bara en leder ut. 





Skenperspektiv

Eftersom jag ändå var betrodd,

tyckte jag inte att det fann tillräckligt goda skäl för att avslöja sanningen. 

 

Och eftersom sanningen låg på så bekvämt avstånd från sakens natur,

valde jag illusionerna framför allt det andra. 

 

 




Fri vers av inbundet
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-04 10:58



Bookmark and Share


  aol
just det du gmde sanningen,
2011-03-02

    SaraT
själens fullständigt logiska rationalitet
2010-11-04

  aol
bra skriftat,
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

inbundet
inbundet