Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Värme,
kärlek,
ömsinthet
mot min hud
från dina fingertoppar.
Blundar,
min hud
under dina fingertoppar
knottras av välbehag.
Jag älskar
din beröring.
Jag älskar
dina händer.
Jag älskar
Dig…




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-11-04 11:28



Bookmark and Share


  Henning Hson
Varmt och fint. Bra!
2015-01-21

  Ronny Berk
välbehags beröring väl förmedlad, ja !
2014-12-31

    ej medlem längre
Livsberusning, fint fångat...
2014-12-28

  Connie
Varmt och sensuellt!
2014-10-21

  Järnkatten
Fint och innerligt skrivet :)...
2011-10-26

    ej medlem längre
Återkommer..vill uppleva ordens smekningar..det livsbejakande i ordens innebörd..en kvinnas varma upplevelse..glädjen i att leva, i att mötas..det bästa
2010-11-06

    ej medlem längre
Synnerligen sensuellt sinnligt

Respekt!
2010-11-04

    Beautiful Soulmate
Teija!

Ett lysande fragment
om ett kärleksfullt möte
mellan älskande händer
mot din kropp.

Kort möte? Långt?
Tidlöst!
2010-11-04

  Halv
Åh vad fint!
2010-11-04

  passionsblomman
Vackert!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP