Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av Din hud

Minnet av din silkeslena hud
har etsat sig fast
på mina fingertoppar.

Denna oemotståndliga längtan
efter att få ta på dig igen,
får håren på mina armar att resa sig
av välbehag.

Hur ska jag nu någonsin
kunna röra vid någon annan,
nu när jag fått känna
din hud emot min?




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-04 11:40



Bookmark and Share


  Connie
Precis så. Ljuvligt vacker!
2014-10-21

    ej medlem längre
Ord som det sötaste av viner..dröjande ord..starkt sinnligt..älskar dessa ord..
2010-11-06

    ej medlem längre
Vackert som en pärlemorskimrande dröm
2010-11-04

  mare VIP
Mycket vacker...sparar..
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP