Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X







Dagen sluter sig

mellan gryning och skymning
är avståndet små ord

evigheten definierar mig inte

små ord är helt kort, återstoden av mig i dig
och din börda tyngre än min












Övriga genrer av Jaqualx
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-04 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så mycket kärlek
bland dessa få rader!

"evigheten definierar mig inte

små ord är helt kort, återstoden av mig i dig
och din börda tyngre än min"

så mycket poesi.
så stor, mäktig, beskrivning!

..andfattigt, lämnar jag
texten. men bokmärkt, är du.
2011-12-04

  Cris
Det är som att läsa en hel roman av Strindberg när man tar sig igenom (läser:) din dikt.

På nåt sätt får dina ord mig att väga tungt mot mig själv. x-tra
2010-11-04

    ej medlem längre
sanningar, presenterade med känslig hand.
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx