Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

abstinens


det känns som att jag borde börja röka
dricka
knarka
som att jag borde knulla runt
och göra allt annat
som jag aldrig gjort förr

alla säger ju jämt
att man byter ett beroende mot ett annat


det känns som att jag borde
börja skära mig
visa fittan för främlingar på stan
äta godis tills jag spricker
och byta namn

för det som pågår nu
känns bara tomt och kallt


du brukade vara min drog
mitt destruktiva beteende
men jag sa stopp
kicked the habit
gjorde mitt vettiga val
men det kliar fortfarande
värre än förut


vad ska jag göra nu?

jag packar min väska och drar till Köpenhamn




Fri vers av kärleksbarn
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 13:08



Bookmark and Share


    Mahogny
Alltså, näe! Man kan läsa dikt efter dikt som du skriver, och de är alla bra! Tar din inspiration aldrig slut?
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn