Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös är kärleken







För kärleken existerar inga avstånd


ingen tid och inga gränser


genom svart rymd färdas mina tankar


landar hos dig

och du läser dem i ditt hjärta




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-04 15:21



Bookmark and Share


  Anna*
Väldigt fint! Bokstäverna är tydliga =0)
2010-11-08

  Maria T
Så fint om
gränslös kärlek
2010-11-05

  anits VIP
Vackert
2010-11-04

    Maria Malm
Kärleksvärme.
2010-11-04

    Max Poisé
Ja...svårare än så behöver det inte vara!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius