Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAB

Jag har fjorton armar
men bara ett huvud
därinne trängs tankar
från fjorton armars gärningar

mixar ännu en kraftig drink
av lyckliga leenden
och kippande andetag

minglar runt i mitt kök
skålar med mig själv
på mitt eget homeparty




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-04 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP