Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig

 

Tillsammans med dig

kan jag sträcka ut mig

i min fulla längd

utan att stöta i taket

 

himlen är öppen

 

 

 




Fri vers av Tillbringaren
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-04 16:09



Bookmark and Share


  helenita VIP
applåd!
2010-12-03

  yta
Kanon!!!
2010-11-05

  Mr Lindemann VIP
Där, bortom landet som när ovan
finns det delar av molnfria sätt att vara på
som bär en in i delar av den andre


utan tak, förstås
2010-11-04

    ej medlem längre
Fin text
2010-11-04

  Nina Nightwish
Vad fint:)
2010-11-04

  Anya VIP
Mycket, mycket fin liten text om hur vi växer av andra. Sista strofen så talande!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren