Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hemmet är en plats där vi möter sanningen", säger nån


HEM...

Mellan briser mitt i havet
Blåser ord från nöd
Utan kompass eller vett
Exil eller frivilligt överlämnande
Ett hjärta stod
Tidvatten som säng
Poseidon vid sina fötter…

Händer glider
När sand och hav älskar
Flyttar bort och ger sig
I en omgiven ritual

Hennes hår av palmer flögs
Skamlösa studsade fladdrande
Berusad nostalgi
Tvungen att vidröra, inmundiga
Erövrares belöning
Hemma eller resa, vandring
Av kroppars mysterier

Ditt hem är där ditt hjärta är…
Mitt hem är du och
kommer att vara ditt
om du så önskar!

Hemmet är min barm
var du kan vila själen och min axel
var du kan somna med ett regnbågs leende...


© Havsbris/2010




Fri vers av Havsbris
Läst 735 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-11-04 19:18



Bookmark and Share


  aol
kärleksfulla ord, tycker om,
2010-11-06

  Eva Langrath VIP
Kärleksfulla ord
2010-11-05

  Gigi
Vackert!
2010-11-05

  anits VIP
Mycket fina rader, tycker om
2010-11-04

  tom boreland
gillas
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris