Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=a-SfiiSoGc0&feature=player_embedded#! explosionen överträffade alla andra (kaninpälsen skimrar, säger veganen.)


Kroniskt.

och det ger inte med sig
inte ens efter flera hundra dagars
försök till sorg
det borde ha gått över
släppt greppet

lämnat kroppen
som vilken annan drog som helst

men ljuset i explosionen
förblindar, sägs det.

hädan efter skulle
ALLT
kännas lent

och fallet
vara mjukt















Fri vers av Матрёшa
Läst 356 gånger
Publicerad 2010-11-04 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa