Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Paulo Coelho...



Ett vackert slut

Aldrig har jag känt mig så

levande

som när jag bestämde mig för att

Aldrig har livet varit så

vackert

som i ögonblicket då det tog

slut




Fri vers av Sländan
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-29 22:40



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Pukor och trumpeter! Här låter det av kraft, den här smalt som glass under solen för mitt poetiska inre. Grymt!
2007-11-21

  Laijza
Precis så är det nog..trygg fundering i en liten dikt..
2006-01-10

  Popplin
Den här var fängslande på ngt vis, läst den flera gånger om.. Den bokmärks.. =)
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan