Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir GALEN på dig!

Jag känner hat i allt som du gör
Ditt underbara leende bara förstör
Du är den som gör att kärleken dör
Jag älskar dig, men varför?

Av rädsla och ångest mina tårar rinner
I ett sönderslitet hjärta kärlek försvinner
En glöd som dött, men ännu brinner
Tänk om kärleken aldrig vinner?

Jag hatar att mitt hjärta slår för dig
Jag hatar hur du med varma ögon ser på mig
Jag hatar att du säger, du älskar mig
Jag avskyr så starkt att jag litar på dig

Varför vill jag då tro att det är i dig, kärlek jag finner?
Varför lugnas jag i natten när jag din röst hör?
Så många svek, troligtvis en lek.
Men jag är kär, när du är här.
Kärlek

Jag hatar att mitt hjärta slår för dig <3




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-04 21:10



Bookmark and Share


  Armo
Rädslan som leder till tvåsamhet. Rädslan som bryter ned en. För hellre vara med någon än att vara ensam...

Vet inte om det var det du tänkte på men din dikt berörde mig.
2012-05-29

  Mats Henricson
Ursäkta att jag säger det, men du kan ju låta ditt hjärta slå för någon annan, en som inte gör dig illa.......
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson