Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud

Mjukt lägger Han sig ner

bugar för mig

skogens konung


tar emot äpplet

jag bjuder

alldeles stilla och tyst

bjuder Han mig

att sitta upp.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 505 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-05 12:18



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så fint..
2010-12-08

  Bjarne Nordbö
Ahhhhhhhh, snyggt.
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl