Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Mörk Ängel

I det vita månljuset stod han.Dödlig fara med svarta vingar.Hon kunde inte slita blicken från hans snövita hud.De lila ögonen hade något rovdjursaktigt över sig.Hjärtat började bulta allt fortare.Elena erkände tyst för sig själv att denna varelse var den vackraste hon någonsin sett.Nu log varelsen ett sensuellt leende.En korp flög över himlen.Darrande undrade hon vad som skulle ske härnäst.Han började röra på sig som ett smidigt kattdjur.Närmare,närmare kom han och Elena var som fastfrusen.
De ovanliga ögonen gled nu över hennes kropp och det var som om tiden stod still.Det enda hon hörde var sina egna anfådda andetag.Varelsen omslöt henne med de stora vingarna.En värld av mörker och fara i kombination med brinnande åtrå.
"Jag har väntat länge på dig,"viskade ängeln med honungslen röst.Sedan kände Elena de sexiga läpparna mot sin hals.Hjärtat hoppade över några slag.Med sin syndfulla tunga reglerade han hennes puls och fortsatte därefter att utforska den silkeslena huden.
"Du är allt jag drömt om!"Den rösten hade en magisk inverkan på hennes sinnen.Det var som en vacker mardröm.
"Jag ska aldrig mer släppa taget om dig,min älskade."
Elena höjde på ett blont ögonbryn.Hade de möts förut?Varför hade hon då inget minne av den sexige ängeln?Med hans utstrålning var hon säker på att han ingick i alla kvinnors drömmar.
Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 267 gånger
Publicerad 2010-11-05 13:01Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Vackert, och farligt romantiskt..
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta