Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man som minst anar!


Jag vill att du tränger in, fort, hårt och brutalt!

Lördag: 19:32 - Rapport om Afghanistan och Talibanernas terrorvälde...

- Jag är kåt, sa du och gnuggade ditt kön över mina knäskålar, medan jag förvånat tittade på ditt frustande ansiktsutryck.
- Jag vill att du tränger in, fort, hårt och brutalt!
- Men vafan, kan vi inte sätta oss ned och bara njuta av sällskapet?

- FORT,HÅRT & BRUTALT!! - Glider inte ljudvågorna in i dina vaxfyllda öronhålor?

- READ MY LIPS!!!
- Fucking kåt...Fattar du...Jag har ett behov, som måste tillfredställas, jag vill att du ska skita i alla jävla förspel och ta mig här. Dra ned mina trosor, tryck mig ned på golvet och fyll mig så inåt helvete.
- Vad i denna ordföljd är det du inte förstår?

Men...eh..men jag..du förstår..eh känner inte igen dig?!

Du flatade till min hjässa och tryckte ihop mina läppar så att jag fick ett sånt där mongoliknande utseende.

- Just därför!...Fattar du inte?...Här har vi levt våra stilla liv med lördagsmissionären efter två glas vin...Jag är less på det, nu ska vi inte bara krydda sexlivet vi ska fan ta mig analknulla med läder och nitar.

Du stirrade djupt in i mina ögonhålor och fortsatte.
- Du är en jävla skitmes, som inte förstår mina behov, jag vill att du plockar min fitta här på golvet och sopar upp resterna av oss när du är klar, detta jävla förspelande, champagneberusande och överomantiserade fjanteriet är över nu...Fattar du?

Jag är kåt ...
Jag vill att du tränger in, fort, hårt och brutalt




Prosa av Max Poisé
Läst 839 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-11-05 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var jävligt tjatig häxa du hamnat med. Vill hon ha sig ett nyp får hon ta sitt ansvar, skrida till verket och sätta sig på ridverktyget (ingen man kan motstå det) istället för att tjata om hur det skall gå till, mycket snack liten verkstad med andra ord på tjathäxan du hamnat med.
2013-02-10

  Emme VIP
=)
2013-02-09

  Svartsilver
du skriver "Du flatade till min hjässa och tryckte ihop mina läppar så att jag fick ett sånt där mongoliknande utseende. "

hahaha jag dör av skratt . du är en rolig ochen underbar skribent som ofta blandar in humorn på ett underbart sätt.
2013-02-07

    ej medlem längre
Så jävla snyggt. Rena manuset. Spela in!
2013-02-04

  stenen/ Yv Ericsson
jaa. bara köra på då. bra text! bra skriven. tilltalar.
2010-11-07

  Nina Nightwish
Alldeles så där väldigt tilltalande, gillar mycket:)
2010-11-06

  Valdemar Anders
Hahahaha!!! Ja så kan det vara! Bookmark! Absolut!
2010-11-05

  wildrose
*ler*
Gillar
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé