Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betongen ljöd

tjong

intellektet dröp ur sprickan
benen rusade hem
magen välte i slasken
skakningen var klar

där rök godis så gott
där himlade ögon

kvar blev blek
trött
och ledsen
en pojke skamsen




Fri vers av AndersN
Läst 338 gånger
Publicerad 2010-11-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN