Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korttidsnärvaro

den djupa förundran som kastar
skuggor över ett enda litet ljus
skrämmer sekunden innan den hastar
tillbaka till sitt eget hus

avgrunden av misstänksamhet
foget för undran




Fri vers av AndersN
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-11-05 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN