Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intern dialog med memyselfandI..  :-)




lägg av

 

 

bråka bryta bända

loss

svänga snurra slingra allt

runt ut bort

 

 

*f r u s t r a t i o n*

 

 

vad f-n väntar du på?

 

blir det bättre en annan dag?

vilken dag?

kommer den?

vet du det?

hur vågar du

ta det för givet?

 

att du har fler dagar

att slösa med

 

 

 

 

bråka bryt bänd

dig loss och ut

sväng snurra slit

allting bort från det

som bara äter

äter och äter

tiden och kärleken

du inte har rätt

att slösa med

 

 

vissa får

aldrig ens

en chans

 

 

du har fått flera

du är rik

fast du gör dig

fattig

 

 


LÄGG AV

bara lägg av

nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara