Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar från en gränd


dessa bländverk
tinnar och torn
i människoblickar

lyssna till de viskande fotstegen
från de som böjer sig ned,
plockar upp oansenliga stenar
vänder avigsidor mot himlavalv,
skissar konturer av ord
att fyllas i av någon passerande
och sedan tyst tråcklar sig vidare
mellan frostslingor och vulkandrömmar









Fri vers av _Mian_
Läst 534 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-09 00:06



Bookmark and Share


  Mats VIP
Underbart poem om livets dolda poesi Snyggt fångat!
2010-11-10

  Thorvald Berthelsen
Smukt og erkendelse i ordene. Fra skissar konturer av ord
til mellan frostslingor och vulkandrömmar
befinder vi os i det mentale rum digte or erkendelse på den måde ånder i.
Bravo.
2010-11-09

    ej medlem längre
som om. och javisst. så fabulöst underbart beskrivet!
2010-11-09

  Vind
Jo visst, det finns så mycket mer än ögonillusioner...

T.ex. ett väldigt tänkvärt vackert poem som detta.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_