Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samarbete med Narmine.


Slå av mig älskling

Som att repa en cd-skiva, ja precis så
när du sätter mina tankar på repeat
och aldrig någonsin låter du mig gå ett helt varv

Slå av mig älskling, låt mig tystna
lägg mig bland dina överspelade cd-skivor
och ta fram mig en gång du vill minnas.



Samla damm, jag tror jag älskar dig.




Fri vers av syster pion
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-11-30 00:03



Bookmark and Share


  vega lando
jag är mållös, eller kanske bara så fylld med beundran över denna nästintill perfekta dikt. och då jag inte förespråkar perfektion vill jag inte uppmana till den. men detta är fan så jävla nära man vågar komma!!!!


rakt egenom är den underbar.
en ny favorit!
2005-12-05

  Thorvald Berthelsen
Flot billede og digt. Og selve rytmen i det er som en cd skive, der kører langsommere i samme spor.
2005-12-05

  Propella
Oh! Hur missade jag denna?!

Tycker om liknelserna du har använt dig av. Meningen med texten är så tydligt, och du har porträtterat det på ett underbart sätt.
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

syster pion