Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Peter LeMarc


Lost and found

Den platta jag fick av min mor
som för länge sen försvann
har jag nu återfunnit
i ett fodral jag inte rört
på år och dar
av rädsla för vad som finns däri

Finn 5 fel!
Ett
två
tre
Fyra steg i det blå
Låt det stanna mellan oss
Fem
Jag har inte hittat det än

Plattan låg kvar
bortglömd men inte ensam i alla fall
Inte bortglömd men borttappad
förlorad
och funnen igen

Finn 5 fel!
Ett två tre fyra fem
Jag räknar dem ända till september
9
Jag har sett slutet, det ser ut som en nia
men det är bara fem

Mina tankar har kretsat
en hel del kring den platta
jag inte har sett på så länge, ett kärt återseende
mellan det som var och vad som finns
som en akrobat som tappat fokus
men minns hur man gör
så länge hon blundar,
tar ett steg, ser sig inte om

Finn 5 fel!
En klippa
Två blåbär
Tre hjärtan
Fyra steg i det blå
men aldrig det femte
det jag inte känner
kan jag inte veta
men jag fortsätter ändå




Fri vers (Fri form) av Ummm~oh~yeah
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-05 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah