Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näck och rosen...

Världshaven tycks oändliga
emot min lilla sjö
den går att blicka över
näckrosfull
glittrande vacker
utan en krusidull
svårt att ta sig fram med en eka där
utan att man blir alltför vulgär
emot blommorna där
ett årtag sänker deras kropp
ett årtag till och allt blir en flopp
båtturen jag ger opp
simmar ut, får mig ett dopp
och kommer tillbaks med en vit topp




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-05 22:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ibland behöver man ingen farkost - får vara det själv - tänkte Ewa
som vet hur kan man alltid kan överleva
2010-11-06

    ej medlem längre
Slutet bjöd på ett leende...
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt