Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfödd

... och ur elden återföds du,
likt en fågel Fenix.
Stark och ren,
iklädd ny skrud.
En skinande blank rustning,
värdig att möta en Gudinna.
Värdig Inanna.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-06 00:03



Bookmark and Share


    Beautiful Soulmate
Teija!

Denna dikt är så fin,
så meningsfull
och komplett.

Det är rader som hämtade
från mångtusende år
tillbaka i tiden.

Det är underbart
att läsa dikten igen.

Dumuzi

(Ett litet stavfel
har smugit sig in
men det förtar
på intet sätt
dessa raders magi.)
2010-11-09

    ej medlem längre
Underbar text. Kan tolkas som en pånyttfödelse av passionen i en kärleksrelation. Men jag är insnöad på relationer och kärlek just nu, så bry dig inte om det. Nästan alla mina texter snuddar vid ämnet. Din text är i alla fall en pärla
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP