Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ropandes röst i öknen!


Vox clamantis in deserto!

Alla dessa röster:
I tidningar i radio och i teve, som enligt dem själva
förkunnar sina ord bara de sanna och de rätta
och vill att just till dessa man sin lit skall sätta
bara för ett tycks det, att de är bra på att berätta...

Och till detta här skall man lyssna på, som ett sakrament
men oftast blir det skrivna och det, som blir sänt
helt uppförstorat och ibland har det inte alls hänt
ändå påstår berättarna att de ljuset för oss har tänt...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-06 00:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
HÄR lyser det.....
2010-11-06

  Lavinia Röd
Bra inlägg. Förvirring råder....Gratulerar!
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt