Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själars möte

Så nära,
så nära
är våra själar
där tiden står stilla.
Möten i symbios
i den eviga kärlekens boning.

Så vackra,
så vackra
är våra själar
i vår ömsinta dans.
Precis som från tidernas början.

Så perfekta,
så perfekta
är våra själar,
äntligen tillsammans igen.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-06 00:09



Bookmark and Share


  Densen VIP
Berör , vackert var namnet!
2014-01-12

  Heikki Hellman
Vacker, lite mystisk är din dikt, den behagar mig.
2011-01-20

    Beautiful Soulmate
200 år
så länge
så ögonblickskort
2010-11-06

    Lars Gullberg
Och din dikt är vackrast
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP