Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

... och där stod hon naken
inför honom,
blottad,
sårbar,
skör,
utan drömmar,
utan hopp.
Endast iklädd en svag,
flämtande
livsgnista...
"Allt som varit mitt,
är nu ditt.
Vad önskar du mer av mig?"




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-11-06 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerlig och utelämnade text som andas kärlek av det varmaste slaget.
2020-11-18

    ej medlem längre
Kittlande och underbar..man vill veta vad som hände
2014-12-28

  Connie
Vacker skör kärlek!
2014-10-21

    ej medlem längre
Tycker om denna..en känsla av skörhet,
öppenhet förbyts i omtanke och kärlek!
Fint kunna skriva texten!!
2014-10-18

  Densen VIP
Blottande var ordet! Gillar:-)
2014-01-16

  Densen VIP
Vackert, bildligt som så väl poetiskt!
2013-12-28

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-01-16

  Ninananonia VIP
Stark dikt! Berör!
2011-04-02

    ej medlem längre
Man vill veta hur mötet avlöpte..du kittlar fantasin och känslorna som få kan
2010-11-06

    ej medlem längre
Kan bara säga:

Tack för dina vackra insikter och ögonblicksbilder

I dina bästa stunder är du en mästarinna
2010-11-06

    Beautiful Soulmate
så vackert o skört i sin nakna råhet
...bara hon nu tar hand om henne...

...och det gjor... gör hon
ögonblick för ögonblick
millimeter för millimeter
framåt, uppåt, inåt...

...och hans makt
minskad... minskar
ögonblick för ögonblick
millimeter för millimeter
tills endast kärlek
till honom
till henne själv
återsto...
kommer att återstå

<3<3<3<3
<3<3<3
2010-11-06

  queenia
så vackert o skört i sin nakna råhet.

.... bara han nu tar hand om henne...
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP