Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad

Ständigt på flykt, alltid jagad

förföljd av mig själv natt som dag

försedd med det mesta men sällan behagad

mitt ego är jag själv, jag och jag




Fri vers av Kalle.O
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-06 09:12



Bookmark and Share


  Maria T
Tänk vilken fin skapelse
du är
2010-11-28

    Jane S VIP
usch ja det är ett helvete ibland att behöva dras med sig själv natt som dag
2010-11-10

  Skymning Blå VIP
Mycket beskrivet och bra skrivit i få ord.
..svart blandas med vitt och mellan varven får man göra upp med sig själv...ibland blir det bra, ibland inte...
AE
2010-11-09

  Blåbäret
det är lätt att bli fartblind och bara fokusera på sig själv och sina resultat, mer resultat, nya resultat
men man får faktiskt också vara nöjd här i livet
inte sträva hela tiden utan känna att man får stå stilla och mest bara njuta, andas och se det lilla
en jakt, ja visst, med siktet inställt och ändå missas målet så ofta
2010-11-06

  Bibbi VIP
"Och när jag fallit omkull omkull,

skall Herren än för sin egen skull

upphjälpa mig och förlåtelsen

den föder kärlek till Frälsaren.

Då stormen lagt sig

står grunden kvar

ej sållningen den rubbat har

Håll dig enfaldigt till Frälsaren

Så går det hem skall du se min vän!"

Den här sången från min barndom kom bara till mig här inför Din text och jag började sjunga den och kan inte sluta.

Så levande blev den också för mig själv och jag hoppas så ock för dig min vän.

Lyft Ditt huvud uppåt! Se Hebr. 12:1,2
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O