Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Leah(min ofödda dotter)

 

Har aldrig träffat dig men älskar dig ändå

stark är min längtan, liksom oron jag  bär

 

Om allt annat faller kommer min önskan alltid kvarstå

att du oavsett kan älska mig precis som jag är




Fri vers av Kalle.O
Läst 347 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-11-06 14:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt, väldigt vackert. Kärleken lyser i ord och rader. =)
2010-11-29

  ghost
Räknar med att du presenterar mig för det lilla knytet när hon kommit hem.
2010-11-16

    Beautiful Soulmate
Vackert skrivet Kalle.

Med Kärlek är det väl som någon kloker sade då
att ger du generöst så skall du åter mycket få
men likväl är med barn och deras kärlek sisom så
att kärleken är självklar, ja de bara öser på.

Allt gott!
2010-11-09

  Maria T
Grattis.
Är det ditt första barn?
2010-11-08

  Junitvillingen
Åhh hon kommer visst att älska dig för den du är - dessutom gillar JAG din varma, mjuka dikt. Få rader - men det finns mycket att läsa mellan dem också! BRA skriftat!
2010-11-08

  Rosen VIP
ett nytt liv ger starka känslor, särskilt om du själv är upphov till detta...kärleken till ditt barn är bland de vackraste av kärlekar...
lycka till!
2010-11-07

  Blåbäret
det är vånda, längtan och kärlek i ett nötskal
den ofödda kanske känner/önskar samma sak? :)

känslan känns igen
och vilket vackert namn!
2010-11-06

  Nina Nightwish
Mycket fint, berörande:)
2010-11-06

  Halv
Åh vad fint! Vilken kärlek till någon som inte har öppnat ögonen än.
2010-11-06

  Bibbi VIP
Applåder!
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O