Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Lagunen

Tomt ligger torget
i solens hetta
skuggorna spelar
i gränder och valv

bilar passerar
på väg någonstans
och gråmatt ligger torget
innan lördagen randas

vaknar till fest
möter människors ögon
täckt utav blommor
mellan fem och halvtvå
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia