Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en pil.....



När en pil kastas uppåt

mot ljuset



vänder den snart

och borrar sig ner i jorden



Liksom pilen

fångas vi av tyngden



om vi flyr från den




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-06 21:53



Bookmark and Share


  PPQ
väldigt sant och mycket tänkvärt
2011-11-26

  Anna*
Suveränt! Jag är stum av textens djup. Suveränt!
2010-11-08

  melancholia
fantastiskt.,bokmärkt!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius