Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villovägar

jag är en nyckelpiga
med infällda vingar

en kräkfärdig
ängel

en skalbagge
med indragna ben

en rullande boll
utan styrsel
i en handflata

tror att ingen ser mig då
och ingen ser mig då
jag ser inte mig själv




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-07 09:03



Bookmark and Share


  Pot Pourri
den skalbollen är bekant ja.. finfin i lika fina ordval jag gillar; "kräkfärdig ängel" säger massa om just det 'där' jag menar iaf. thx för den du som bringar till.. :)
2010-11-13

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-11-13

  Mr Lindemann VIP
Att vara anonym och inte vara den som syns i tillvaron
samt inte av den man är för tillfället
kan vara ett övergående fenomen eller tillstånd
2010-11-07

  Anya VIP
En kräkfärdig ängel.......ett intressant uttryck!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP