Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta in i sig själv!

I förrgår gjorde jag något,
jag aldrig gjort förr när jag
kommit hem och stängt min dörr!

Jag slog inte på teven eller radion.
Jag läste inte en bok eller en tidning.
Jag öppnade inte ens datorn.
Jag ringde inte ens ett
telefonsamtal...

Nej jag var inte sjuk!

Inte tokig heller!

Jag bara satte mig ner i en stol
och tänkte mina egna tankar.
Och glädjen över det tilltaget
ännu i mig bankar, just nu
när jag sitter framför datorn
och skriver ner med iver hur gott det tog...

Och det känns helt klart av den dosen
får jag väl aldrig nog...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-07 10:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En text som stämmer till eftertanke
Tack för den!
2010-11-13

  Olof Lagerhorn VIP
När man läst texten slås man av att den turordningen borde vara den självklara; att börja med sig själv; först då kan man ju möta allt det andra. Bra uppbyggnad för att stimulera läsarens fantasi.

blessings Olof
2010-11-11

    ej medlem längre
Ja ibland behöver man stänga av yttervärlden och finna sig själv... Bra gjort!
2010-11-07

  Ezmeralda VIP
Så borde vi kanske göra oftare, hitta igen oss själva, bra.
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Här var det en fröjd så att läsa
att du kunde ta dig tid med dig själv

great
ta vara på dig
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt