Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna strid

Vad ska man säga

jag hoppas på det bästa

som kommer ur smärta och tårar

vad kan man säga

att önska är bara för dårar

det sårar

att inte hoppas

inte veta

var jag ska leta

i mitt inre

finns en frid

vad kan man säga

jag hoppas på det bästa

i denna strid.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 15:23



Bookmark and Share


    Anesa Karaica
"var jag ska leta

i mitt inre

finns en frid

vad kan man säga

jag hoppas på det bästa

i denna strid."


VAD KAN MAN SÄGA ? :) Så starkt sagt!
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
En strid att leva, en strid att finnas till
en strid att vara, bara
sedan lugnet i strid
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson