Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

Man reser sig en bit

när tyngden lättar

man reser sig en bit

när man åter kan se

man reser sig en bit

när man ser att det funkar

en liten bit till

när allt blir bra.






Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 15:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att resa sig upp, är ett sätt att nå botten eller ända fram
2010-11-07

  lodjuret/seglare VIP
ord om trygghetens omistliga försök här i livet, försöka och försöka igen vartefter man märker att marken bär
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson