Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt flagg

Försvunnen
utan ögon att se
munnen tyst inför orden som andra formar
Stumheten intrigerar
regerar

Maktfullkomlig
värnar ej om den svaga
lyfter sig över samtliga
närvarande
Du tror visst att du bestämmer här

Kanske jag hukar mig
ordstormar och förnimmelser inskränker
du kan inte hejda dem
för även om jag inte går rakryggad
fångar jag din vilsenhet och styrka

för jag är ändå den introverta
starkaste
dina ord som formas
ibland ilsket och varnande
går mig förbi
Mina steg är så mycket snabbare
än dina.

vädjande ser jag mig om efter dig
Ber dig om förståelse inför vanmakten du föder
Jag vill inte längre delta i detta maktspel

Jag vill ha fred.




Fri vers av jacqueline
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 16:08



Bookmark and Share


  littlemiss
Ger en känsla av vädjan, men även en tyst styrka. Målande och kraftfullt.
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag tror på ett sätt att maktspel, är för det dära A-personlighetsypen som hetsar fram i livet, funktionella och presterande
ja, men vad är det, de prsterar egentligen?
2010-11-07

  blaite
Fan va tungt
2010-11-07

  lodjuret/seglare VIP
att leva under villkor är förstås att tvinga sig till egna val, även om de kan tyckas förutbestämda
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline