Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även om det verkar så enkelt

så tror jag ibland att alla våra konversationer
bara är till för att fylla ut tystnaden mellan oss
och att de egentligen inte betyder någonting

men du säger att du älskar mig ibland
så där sällan, så jag ska veta att du
iallafall menar den biten




jag är allergisk mot nästan precis allt
men dig tål jag för mycket
och när vi insåg att jag inte tålde plåster heller
så skrattade du och sa att det inte finns
någon mer speciell än jag
och att det var en av de största anledningarna
till att du föll för mig i somras

och för att du aldrig sett någon så förtjust
i mcdonalds glass





jag vet att det är kärlek det vi har
eller jag tror att jag vet det
för vem vet någonsin säkert?

men jag vet att
varje gång jag ser på dig
så ser jag mig själv
och varje gång du ser på mig
så smälter jag som glassen gjorde i solen i somras.






Fri vers av elinmaria
Läst 574 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 19:55



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Så fin! Hata allergier dock..haha
2010-11-08

  Mr Lindemann VIP
Älska

allergi

möta den andre

kärlek i blick
se sig själv i den andre

mötas på nytt
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria