Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt när mörkret faller.

Världen har vänt sig
Någon sa att det är över
Kom och lyssna
Är det ljudet av förödelsen?
Det är tystnaden
då de alla har stängt av radion.
Vad hände med TV-programmen?

Säg mig,
när var det du slutade se ut genom fönstret?

Någon såg att någonting skulle hända
Regnet skulle falla
- och han vände sig tillbaka till TV-skärmen

Jag har förlorat mitt hopp så många gånger
Och denna gång kanske du förlorar ditt

Det är ett dött träd utanför dörren
som stänger ute solljuset.
Ingen har tagit sig till att hugga ner det.
Men även om det finns en sanning där bakom
Så dränks den i ljudet av förödelse
Tystnaden
då de alla har slutat skratta.




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 22:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Äsch
kasta ut teven
det gjorde jag nu får 9 år sedan
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker tv:s utbud har förbättrats.
I alla fall TV1 och TV 2.
I övrigt eskalerar vansinnet.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion