Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslorna om en person kommer ibland tillbaka. Även om jag vet att det aldrig kommer bli, så kan jag inte sluta hoppas och drömma om att det än dag kommer bli. A...D


Framtid som aldrig blev

Jag har aldrg glömt den där känslan av närhet
som du sjänker mig i oroliga stunder
hur du bara med din närvaro kunde lysa upp hela mitt inre
fylla det med ro, lycka och hopp
hopp om en framtid som aldrig blev
som jag då inte förstod var på väg att hända
som jag nu saknar mer än något annat

vardagen går sin stilla gång
de gröna löven skiftar färg till djupaste orange
för att sedan falla och ruttna bort
jag trodde så även mina känslor skulle falla av
ruttna bort och blekna
men likt våren
kommer de tillbaka och
ingiver nytt hopp
hopp om liv
hopp om en framtid som aldrig blev

den framtiden kommer inte bli
jag vet det
men mitt hjärta tycks inte förstå
för det släpper inte taget
taget om hopp
taget om den framtid som aldrig blev




Fri vers av ~Teodora~
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 22:16



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja det gäller att drivas med av sin förhoppning om....
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~