Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sången

 

Det är en annan sorts ensamhet
när man är två
fast en
och en.
Jag har mörka skuggor
lindade runt midjan
som markerar var dina armar
inte är.

Det är kallare nu.

Allt är outtalat
och kanske tydligast så.
Ord kan bara bli
skeva.
Jag sa att det är vad det är.
En exakt beskrivning
och sedan punkt.

-

Men ibland sveper jag in mig
i tre lager tyg
och tänker att ensamheten
skulle kännas varmare
uttalad.




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 525 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 22:54



Bookmark and Share


  aPorcupine
Aj. Dina ord gör ont. Men det är ändå så där poetiskt vackert och sorgligt. Detta bokmärker jag och hoppas på att få återkomma till. Om och om och om och om igen.
2011-06-17

  Mr Lindemann VIP
Med ord kan du kriga- men även sanningen förtiga
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh