Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung och vild.

Vi skulle ju rymma,
vad var det som hände?

Borde jag vara revolutionär nu
eller bara glädja mig åt vårens första blommor...

Jag vill bara leva livet och känna att
Om jag dog nästa minut
Så skulle jag dö nöjd

Men hur kan jag vara nöjd?
Vi skulle ju rymma vår väg...
Eller var det bara som du sa?

Det finns nog ingen sanning trots allt.
Det finns ingen sanning längre
Men det finns lögn.

Jag har glömt hur jag gör revolution




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 23:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Gör revolution i ditt inre
ta tag i livet och vänta in någon timme då du lever !
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Det beror på vad du menar med revolutionär.
Och det finns visst sanning. Men bara en.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion