Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särintressenas infiltration i sveriges riksdag är kanske både nödvändig och oundviklig




Partiprövning

Ärade ledamöter av Svenska Partiprövningsnämnden

 

Med anledning av telefonsamtalet vi hade, sistlidna tisdag

 

Nu kräver vi från YKAP en mera välvillig inställning från det övriga samhället. Vi kräver en större respekt för den stora betydelse vi har i det moderna samhället. Det sägs att en anställd inom metallfacket betyder försörjning för ytterligare fem personer, när vi, i undersökningar, sägs kunna bidra till tjugufem anställningar, i så vitt skilda yrken som: vapenindustrin, advokater, poliser, vakter och en mängd andra. Dessutom utgör vi en utjämnande effekt inom samhället när det gäller att fördela resurser enligt ett mera sunt sätt, sett över tid.

 

Vilket för oss till en annan fråga: Konjunkturutjämning? Flera forskningsresultat har visat att vi inom YKAP på ett viktigt sätt bidrar till att öka sysselsättningen när det som mest behövs, nämligen vid lågkonjunktur. När det övriga samhället drar ner på verksamheten, ökar vår, och stimulerar på detta sätt all övrig verksamhet som samhället är så beroende av.

 

Vi kräver därför att vi i nästa val erhåller partistöd, enligt gällande normer, liksom alla andra intressepartier här i Sverige. Vi har i vårt parti många högt uppsatta personer bl.a. bankchefer, elproducentchefer samt många inom finansvärlden, som i det tysta, genom alla tider, bidragit till Sveriges väl och ve. Därför vill vi på detta sätt poängtera att det är dags för Sveriges befolkning att verkligen erkänna oss, genom att öppna dörrarna för oss, in i det politiska kamrarna. Där kan vi på ett mera kraftfullt sätt verka för Sverige. Det land som vi alla inom YKAP älskar och önskar all lycka.

 

En sak som ligger oss särskilt varmt om hjärtat, är pensionsfrågan. Där har vi intagit en ståndpunkt där vi själva ombesörjer den frågan utan inblandning av stat eller kommun. Vi tycker det har med en människas självklara frihet att ombesörja den saken själv om nu medborgaren själv vill det. Det är en av frågorna vi hoppas kunna genomföra i Sveriges riksdag, efter nästa val. En annan viktig sak, tycker vi, är sjukvården. Då menar vi främst akutsjukvården, som vi tycker har tillåtits förfalla under många år. Detta är också en viktig sak att åtgärda om vi får förtroendet att ingå i en regering, nästa mandatperiod.

 

Högaktningsfullt

 

Bosse Batong

 

för YKAP (YrkesKriminellasArbetarParti)

 

Kumla den 20/10  2010




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP